אתה כאן צעירים ונוער

צעירים ונוער PDF גרסת הדפסה דואר אלקטרוני

מרכז צעירים והון אנושי

הצבא מהווה את המסגרת הרשמית האחרונה לרוב הצעירים בעיר. מרכז צעירים והון אנושי" היא תוכנית אסטרטגית –מערכתית המבקשת לשים את נושא הצעירים על סדר היום הלאומי ולגבש מענה כולל, מוסדר ומקיף לצרכי הצעירים בעיר.שם התוכנית "מרכז צעירים" , מבטא את השאיפה להעמיד את הצעירים ואת צרכיהם במרכז תשומת הלב, לאחר השירות עומד כל אדם בפני החלטות אשר ישפיעו באופן ישיר על אופי החיים, על איכותם ועל התנהלותם, בתקופה מעצבת זו מתקבלות החלטות הכרוכות בבחירה של קריירה, של לימודים, וכיוון לעתיד.אלה יקבעו במידה רבה את השביל בו יצעד הצעיר.רבים חסרים את הכלים ואת המיומנות הדרושים לצליחת תקופה זו ואף חסר מענה כולל ומקיף לסוגיות אלו.במציאות זו הפערים החברתיים הולכים ומתרחבים. אוכלוסיית היעד הינה צעירים בני 18-35.

במרכז רכזים בתחומים שונים:

רכזת מעורבות חברתית - גילי סלע.

רכזת תרבות ופנאי - גילי סלע.

רכזת תעסוקה - ענבר אוחנה עובד.

רכזת השכלה גבוהה - מיטל חדד.

רכזת חיילים משוחררים - מיטל חדד.

יועצת תעסוקתית - עו"ס אפרל טרבלסי.

טל' 04-6797834/6 פקס: 04-6797837.

מרכז צעירים פתוח בימים א'-ה', משעה 8:00-16:00 ובשעות אחר הצהריים 16:00 -21:30.

שותפים בהפעלתו של המרכז הם עיריית טבריה, ג'וינט ישראל , משרד הביטחון היחידה להכוונת חיילים משוחררים, משרד הבינוי והשיכון ,שיקום שכונות, משרד הנגב והגליל הרשות לפיתוח הגליל, משרד הקליטה, קרן גרוס ותוכנית הישגים.

יחידת נוער

kolag