עיריית טבריה ערכה טקס חלוקת פרסי הזכייה לרצים ולרצות של מרתון ווינר טבריה ה - 40 PDF גרסת הדפסה דואר אלקטרוני

pm1

כשבועיים וחצי בלבד לאחר סיום מרתון ווינר טבריה ה 40, קיימה בשבוע שעבר עיריית טבריה טקס חלוקה של פרסי הזכייה לרצים הישראלים ולרצים הזרים וחלוקת תשורות הוקרה לשותפים ולנותני החסויות. טקס חלוקת הפרסים שנערך בסמוך למועד סיומו של המרתון, התבצע כחלק מהפקת הלקחים מאירועי המרתון בשנה שעברה ובעקבות הנחייה של ראש העיר טבריה יוסי בן דוד בנושא. הטקס נערך במלון סיטי טאוור ברמת גן.

ראש העיר עדכן במהלך דברי ברכתו: כי כבר בתחילת החודש הבא יהיה ניתן להירשם למרתון ווינר טבריה שיתקיים ביום שישי ה 05/01/2018 באתר הרשמי של המרתון, כאשר הציפייה להגדיל משמעותית את מכסת הרצים המשתתפים  ואפילו להכפילה. כמו כן הוחלט להוסיף למעגל תחרויות המרתון מקצה של חצי מרתון(21.1) ומקצה מיוחד לתלמידי בתי הספר למקצים שכבר קיימים עד כה: מקצה המרתון המלא (42.195) ומקצה ל- 10 ק״מ. בעקבות הקשר המחודש ושיתוף הפעולה בין עיריית טבריה לאיגוד האתלטיקה במרתון האחרון, תשוב ככל הנראה אליפות ישראל להתקיים במסגרת מרתון ווינר טבריה הבינלאומי שיחל בינואר 2018. כזכור המרתון האחרון התבצע בפיקוח מלא של איגוד האתלטיקה בישראל, לרבות מתן תו תקן מקצועי, מדידות המסלולים, ייעוץ מקצועי וצוותי השיפוט.

בטקס נטלו חלק: ראש העיר יוסי בן דוד שהעניק את פרסי הזכיה לרצים, עופר פדן מחברת מרתון ישראל, נציג איגוד האתלטיקה, דורון עמיר מנהל מחלקת הספורט בעיריית טבריה, רצים, רצות, מאמנים , מנהלי קבוצות ריצה ובני המשפחות.

בתמונה לעיל: ראש העיר יוסי בן דוד מעניק את פרסי הזכיה לזוכה במקום השני גרמה אמרה, מימין זוהר זימרו, משמאל דורון עמיר מנהל מח' הספורט בעירייה.