עיריית טבריה מבצעת פעילות אינטנסיבית של תחזוקה, ניקיון וטיפוח בגני הילדים בעיר PDF גרסת הדפסה דואר אלקטרוני

ganim

במהלך החודשים האחרונים מבצעת עיריית טבריה באמצעות צוות הגנים הייעודי של החברה הכלכלית לפיתוח טבריה עבודות אינטנסיביות  של תחזוקה, ניקיון וטיפוח בכלל גני הילדים העירוניים ברחבי העיר טבריה. הצוות הייעודי של עובדי החכ"ל בניהולה של גילה בוהדנה עובד ע"פ תוכנית עבודה סדורה שמקיפה את כלל הגנים, תוך שיתוף פעולה ותיאום מלא מול ועד ההורים העירוני של גני הילדים בראשותה של  מיכל יוסף וועד ההורים העירוני בראשותו של אורגד מזרחי. התוצאות המרשימות גררו אחריהן תגובות נלהבות בפועל וברשתות החברתיות הן של צוות הגננות והסייעות, של הורים רבים ובמיוחד של הילדים עצמם הנהנים עד מאוד מהסביבה החדשה והמטופחת. העבודה שמתבצעת בעיקר בחצרות הגנים כוללת: ניקיון, גיזום וגינון, צביעת מתקנים, ריבודים של משטחי דשא סינטטי, תיקון תקלות תחזוקה, ליקויים בטיחותיים ועוד. הרעיון העומד בבסיסו של המיזם הוא החלטתו של ראש העיר יוסי בן דוד על הקמת הצוות הייעודי ותקצובו בהתאם, כפי שהבטיח לפני מספר חודשים לוועד ההורים העירוני. ישנם מספר עובדים של החברה הכלכלית אשר ניתן למצות את כישוריהם ויכולותיהם במסגרת כוח האדם הקיים במצבת העובדים של העירייה, במיוחד בתקופת הסתיו והחורף. צוות זה פועל בנוסף לשירותים הרגילים הניתנים לגנים ע"י האגפים הרלוונטיים בעיריית טבריה. עד כה ביצע צוות הגנים הייעודי של החכ"ל עבודות בגנים הבאים: גולן, שושנים, ורד, נורית, יסמין, נרקיס, ארגמן, צופית, ארזים וגן מורן. מוועד ההורים מבקשים להודות לראש העיר יוסי בן דוד על הוצאת היוזמה המבורכת אל הפועל, למנכ"ל החברה הכלכלית ישראל ענתבי ולמנהלת צוות הגנים גילה בוהדנה ולעובדי הצוות על עבודתם המסורה. עוד  נמסר מוועד ההורים של גני הילדים:" כי המלאכה עדיין רבה והדרך עוד ארוכה, ורק יחד, תוך גילוי ערבות הדדית בשיתוף פעולה ובנחישות נצליח לקדם את מטרותינו לטובת הילדים היקרים לנו מכל, כי הם בראש ובראשונה התכלית שלשמה אנו פועלים".

בתמונה לעיל: מראה כללי של סיום העבודות בגני הילדים.