ערב הוקרה למתנדבי מד"א מרחב ירדן וטבריה, נערך במרכז הצעירים PDF גרסת הדפסה דואר אלקטרוני

mada1

בשבוע החולף נערך במרכז הצעירים בטבריה ערב הצדעה למתנדבי מד״א טבריה ומרחב ירדן. במהלך הערב הוענקו תעודות הצטיינות ומגני הוקרה למתנדבים המצטיינים. הערב נערך במעמד ראש העיר טבריה יוסי בן דוד, מוטי דותן ראש המוא״ז גליל תחתון, עידן גרינבאום ראש המוא״ז עמק הירדן, זיאד דגש ראש המועצה המקומית מג׳אר, רפאל טרבלסי חבר מועצת העיר טבריה, אלי פרץ מנהל מרחב ירדן, וחיים אמור יו״ר וועד המתנדבים בטבריה. מתנדבי מד"א משתלבים בצוותי האמבולנסים וניידות לטיפול נמרץ, עוסקים בהדרכת עזרה ראשונה ובהכשרת צוותי מתנדבים חדשים, ומסייעים במערך התרמות הדם ובפעילות הומניטרית נרחבת בקהילה ותרומה למען הקהילה.

ראש העיר יוסי בן דוד, בירך את ציבור המתנדבים והמתנדבות והודה להם על השליחות העצומה שהם מבצעים בכל יום ובכל שעה למען הצלת חיים. "יש לכם לאן לצפות ולשאוף, ההתנדבות במד"א שונה בתכלית ממסגרות אחרות, זו משימה לאומית וכבוד עצום לשרת במד"א. חז"ל כבר אמרו כי כל המציל נפש אחת כאילו הציל עולם מלא, ואני הייתי מוסיף שע"י כך שאתם מצילים חיים אתם לא מצילים רק עולם ומלואו אלא עולמות רבים. אי אפשר להתעלם מהנוכחות הבולטת של בני הנוער הנפלאים שלנו שהינם חלק בלתי נפרד ממערך ההתנדבות של מד"א, מדובר בחוד החנית של בני הנוער שלנו ועל כך אנו גאים בהם עד מאוד. אתם מבצעים עבודת קודש ושליחות חברתית מהמעלה הראשונה. המדים שלכם הפכו כבר לסימן היכר בכל מקום ואתר, ואתם בהחלט מספקים לכולנו הגנה ממש כפי שמבטא סמל הארגון המגן דוד הנצחי. תודה עמוקה מכל הלב לכולכם אתם ראויים לכל ההערכה, מתנדבי מד"א הם המשאב היקר והחשוב ביותר שיש כיום לארגון החשוב הזה".
את הערב הנחה בחן רב מאיר עמר המצויין שאף העביר סדנת הפעלה למשתתפים.

בתמונה לעיל: רה"ע מברך את מתנדבי מד"א בערב ההוקרה במרכז הצעירים בטבריה.