עיריית טבריה סיימה את השלב הראשון בעבודות התשתית בשכונת בית וגן PDF גרסת הדפסה דואר אלקטרוני

bit_vagan

עבודות התשתית המורכבות משותפות לעיריית טבריה ולתאגיד מי רקת * העבודות כללו החלפת תשתיות מים, ניקוז וביוב, סלילת הכביש ומדרכות חדשות *לאחר החג יימשכו העבודות למימוש השלב הבא ותתחיל עבודה דומה גם בשכונות וותיקות נוספות.

עיריית טבריה סיימה השבוע את השלב הראשון בעבודות התשתית המורכבות אשר מבוצעות בחודשים האחרונים בשכונת בית וגן בציר המרכזי החוצה את השכונה רחוב שטרית. העבודות המורכבות משותפות לעיריית טבריה ולתאגיד המים העירוני מי רקת ומדובר בשלב נוסף והכרחי לשדרוג כלל מערכות תשתיות המים, הניקוז והביוב, החלפת וסלילת מדרכות וכבישים ושדרוג מערך התאורה. בסיום העבודות יוכלו תושבי השכונה ליהנות מציר מרכזי חדש, סלול ומזרם מים יותר איכותי בברזי הבתים. לאחר שנים רבות שלא בוצעו עבודות תשתית מהסוג הנ"ל בשכונות הוותיקות, מתקיימת פעילות שוטפת ע"פ תכנון וכבר לאחר החג יימשכו העבודות בשכונת בית וגן והתחלת הליך שדרוג התאורה במקום, ומנגד תאגיד המים העירוני מי רקת יתחיל בבצוע החלפת תשתיות המים, הביוב והניקוז בשכונת וותיקים ברחוב הצנחנים. ע"פ מדיניותו המוצהרת של ראש העיר יוסי בן דוד, יבוצעו השקעות בתשתיות בשכונות הוותיקות לצד הפיתוח של השכונות החדשות. כ שליש מהכסף והתקציבים המתקבלים כתוצאה מהיטלים, היתרים ואגרות כתוצאה מתנופת הבניה בעיר בשכונות החדשות בעיקר, מתועל לטובת שיפור התשתיות בשכונות הוותיקות. בעיריית טבריה פרסמו בתחילת השבוע הודעה על ביצוע העבודות והתנצלו על חוסר הנוחות הזמנית כתוצאה מן העבודות המתמשכות בפני תושבי השכונה. אין ספק שהגיעה העת ולאחר 40 שנה של הזנחה מתמשכת ששכונת בית וגן תיראה כמו בית וגן.

בתמונה לעיל: עבודות התשתית וסלילת הכביש והמדרכות ברחוב שטרית בשכונת בית וגן.