עיריית טבריה השלימה השבוע את סלילת משטח החניה בגן העיר החדש PDF גרסת הדפסה דואר אלקטרוני

gan_hair_hanaya

משטח החניה בגן העיר יכיל כ 130 חניות* העבודות מבוצעות כחלק ממוכנות העירייה לחגיגות יום העצמאות בגן העיר החדש לאחר הפסקה בת 15 שנה* בהמשך יבוצעו עבודות גינון והצבת תאורה בגן העיר בהתאם לתכנון

עיריית טבריה השלימה השבוע את עבודות סלילת משטח החניה בחלק האחורי של גן העיר החדש. משטח החניה יכיל כ 130 מקומות חניה, דבר שיסייע רבות לבעלי העסקים במרכז העיר וברחוב הגליל שסובלים ממצוקת חניה חריפה הפוגעת בין היתר בהכנסותיהם. עד להסדרה הסופית של משטח החניה, יוכלו תושבי העיר ליהנות באופן זמני מחניה ללא עלות, ובהמשך ככל הנראה החניה במקום תתאפשר עם תשלום לפי הסדרי החניה הקיימים עד כה ברחבי העיר. סלילת משטח החניה מתבצעת במסגרת התוכנית הכללית לבנייתו המחודשת של גן העיר ובהמשך אף מתוכננות עבודות גינון נרחבות, הצבת עמודי תאורה חדשים, ספסלים, פינות פנאי ומשחקים ועוד. לאחרונה אף הציבה עיריית טבריה, באמצעות אגף שפ"ע שלטים האוסרים על הקמת אוהלים, הבערת אש והשלכת פסולת במקום, וכל מי שיעבור על תקנות אלה, צפוי לקנס כספי. לפני כחצי שנה עם התקדמות תהליכי הבוררות אל מול יזם גן העיר – חברת "אדריאל", הבטיח אז ראש העיר יוסי בן דוד כי החגיגות העירוניות של יום העצמאות ייערכו בגן העיר החדש, היו רבים שפקפקו באמירתו של ראש העיר, אך המציאות היא שכבר ביום העצמאות הקרוב ולאחר הפסקה של 15 שנה, כלל תושבי טבריה יחזרו לחגוג את העצמאות בגן העיר החדש ממש כפי שראש העיר הבטיח. הבמה המרכזית תוצב אגב על משטח החניה החדש שנסלל כאמור השבוע.

בתמונה: עבודות הסלילה של משטח החניה בגן העיר החדש.