ממשיכים "להאיר את העיר" - פרויקט הצבת תאורת הלד בשכונות מתקדם ע"פ התכנית PDF גרסת הדפסה דואר אלקטרוני

teaura

השבוע הותקנה תאורה חדשה ברחובות זלמן שז"ר ודוד אלעזר בשיכון ד' ובגן הזיכרון* בשלב הבא תבוצע הצבת התאורה החדשה בשיכון דייגים* עד כה הוצבה תאורה לאורך שדרות שלמות בשכונות וברחבי העיר * היקף הפרויקט מסתכם בהחלפה של למעלה מ 8000 פנסי תאורה.

פרויקט הצבת תאורת הלד החדשה ברחבי העיר ובשכונות מתקדם ע"פ תוכנית. השבוע בוצעו עבודות ע"י צוותים של מחלקת החשמל של עיריית טבריה עם גבי נחום ואלי לוי, חברת החשמל והקבלן המבצע מחברת "מנורה", ברחובות זלמן שז"ר ודוד אלעזר בשיכון ד'. כמו כן בהמשך להצבת התאורה החדשה בטיילת ובצירי הירידה לטיילת, הוצבה אף תאורה חדשה בגן הזיכרון בעיר, גן הבנים. תושבי הרחובות דוד אלעזר וזלמן שז"ר קיבלו הודעה מוקדמת מטעמה של חברת החשמל ומטעמה של העירייה שעקב העבודות המתבצעות להחלפת התאורה, תתקיים הפסקת חשמל משעות הבוקר ועד הצהריים, מכיוון שמלבד החלפת גופי התאורה מוחלפים גם לוחות חשמל ישנים ומרכזות חשמל. רק במהלך חודש אפריל הוחלפה תאורה ברחבי שכונת מורדות טבריה, רחובות: הגבורה, השקד, הדקל, נרקיס, חרצית, כליל החורש, ובמהלך חודש מאי תוחלף התאורה גם ברחובות מרווה ודובדבן.

הפרויקט מקיף גם צירים מרכזיים בטבריה ועד כה הושלם פיילוט של הפרויקט לאורך רחובות שלמים בעיר טבריה כגון: רחוב הנשיא ויצמן בשיכון ד' לכל אורכו, רחוב ברנר בציר העוקף של שכונת קריית משה לכל אורכו, שדרות מנחם בגין בואכה צומת רקתי, רחוב שמעון דהן, רחוב נייברג, יהודה הלוי, רחוב הנביאים, רחוב גולדה, רחוב מורן, קטעים מרחוב אלחדיף, רחוב יוחנן בן זכאי, שדרות אליעזר קפלן, מאזור גלי כנרת ועד חוף השקמים בשני הכיוונים. רחובות מרכזיים בשיכון א',  גם בכל מרחב המגורים של טבעת הרחובות ויצמן ז'בוטינסקי בשיכון ד', הוצבה תאורת לד חדשה ע"ג עשרות עמודים.

משבוע לשבוע רואים יותר ויותר רחובות מוארים בעיר ועד כה הוחלפו מספר רב של פנסים. הפרויקט שהחל לפני כחצי שנה, נפרס על תקופה של שנתיים ובסיומה תוכל העירייה לחסוך כסף רב ממערך תאורת הלד, שנחשב לחסכוני במיוחד, בטח אל מול פנסי התאורה הישנים שהיו קיימים עד כה.

בתמונה לעיל: תאורת הלד החדשה ברחוב דוד אלעזר בשיכון ד'.