שלב ב' בעבודות התשתית בשכונת "בית וגן" יצא לדרך PDF גרסת הדפסה דואר אלקטרוני

bit_vagan

במסגרת העבודות שמבצעת העירייה יחד עם תאגיד מי רקת יבוצעו ריבודי כבישים ברחובות מצדה ובר כוכבא * במקביל מתבצעות עבודות להנחת קו מים ראשי וסלילת מדרכות בשכונת +200 ובשלב מאוחר יותר יבוצעו עבודות תשתית גם בשיכון וותיקים * רה"ע יוסי בן דוד: אנו נמשיך לצמצם פערים בשכונות הוותיקות במקביל לבניית השכונות החדשות".

השבוע החלה עיריית טבריה בשיתוף תאגיד המים העירוני "מי רקת" לבצע שלב נוסף בעבודות התשתית בשכונת "בית וגן". כזכור עיריית טבריה השלימה לפני מספר חודשים את העבודות בציר המרכזי בשכונה שעובר דרך רחוב שטרית, עבודות שכללו: פיתוח נופי, שדרוג של מערכות המים, הביוב והניקוז, סלילת מדרכות וכבישים ושדרוג מערך התאורה ברחוב, וכל זאת בהיקף של מיליוני ₪. במסגרת העבודות בשלב הנוכחי יבוצע קרצוף וריבוד בציר מצדה עד לחיבור עם רחוב החשמונאים בסמוך לבית הכנסת רודפי שלום. כמו כן יבוצעו עבודות נוספות בציר הראשי של רחוב בר כוכבא מהכניסה לרחוב במפגש עם רחוב שטרית ועד בית הספר עמל נופרים. במסגרת המדיניות העירונית אותה מטווה ראש העיר יוסי בן דוד בכל הקשור לצמצום פערים בשכונות הוותיקות, מבוצעות בימים אלה ע"י עיריית טבריה ותאגיד המים העירוני מי רקת גם עבודות בשכונת +200 ברחוב שדרות ירושלים שכוללות סלילת המדרכות והנחת צינור מים ראשי חדש, שישרת גם את תושבי השכונה הוותיקה וגם את תושבי השכונה החדשה חורשת האקליפטוס. בשלב מאוחר יותר יתבצעו גם עבודות תשתית להחלפת מערך המים והביוב והמדרכות גם בשכונת הוותיקים ברחוב הצנחנים. ראש העיר יוסי בן דוד: "אנו נמשיך לבצע השקעות בתשתיות בשכונות הוותיקות לצד הפיתוח של השכונות החדשות וזאת לאחר ששנים רבות סבלו השכונות הוותיקות מהזנחה מתמשכת. במסגרת המדיניות המוצהרת, כשליש מהכסף והתקציבים המתקבלים כתוצאה מהיטלים, היתרים ואגרות עקב תנופת הבניה בעיר בשכונות החדשות בעיקר, מתועל לטובת שיפור התשתיות בשכונות הוותיקות. מדובר בתהליכים ארוכים עם שלבי ביצוע בהתאם לתוכנית סדורה ובהחלט נדרשת כאן סבלנות ואורך רוח לאור העבודות המבוצעות בשטח.

בתמונה לעיל: שלב ב' של עבודות התשתית שהחלו השבוע בשכונת בית וגן.